Ana içeriğe atla

Bekarlığa Veda Partisi



Selam Canlarm,
Bu hafta sonu en yakın arkadaşımın hatta kız kardeşim diyebilirim canımın bekarlığa veda partisi vardı kendi evinde. Çok eğlenceli bir geceydi ve bende size o geceden detaylar paylaşmak istedim.



En yakın arkadaşların olduğu kız kıza deli gibi sabaha kadar eğlendiğimiz bekarlığa veda partisi gerçekten çok güzel bir anı oldu. Bu geceyi düzenleyen canım arkadaşıma buradan çok teşekkür ediyorum ve öpüyorum onu :) 



Organizasyonda neler mi vardı ? Olmazsa olmaz bıyık, dudak, darısı başıma pankartları, duvaklı taçlar ve hediye için tül ve çiçekle süslenmiş kırmızı ojeler :)


Bizde giderken yaş pasta almıştık üzerinde esprili olsun diye gelin olmuş gidiorsun yazdırdık. Çok beğenildi çok esprili oldu ama gerçek bu gelin oldu gidiyor bizim kız :) Biz ne ara bu kadar büyüdük yaa :)


Tüm süslemeleri, hediyeleri gelin hanımın hamarat kız kardeşi hazırlamıştı biz ona sende tam organizasyoncu havası var dedik ama çok farklı bir alanda okuyor o ayrı :) 
Sabaha kadar eğlendik ve hepimiz beraber kaldık çok keyifli bir hafta sonu oldu ama aramızda kalsın biraz yorucuydu :) Ama olsun değdi :)

Çok süper fotolar çekildi ama onları burada paylaşamıyorum kusura bakmayın canlar :)


Evlenecek olanlar bence sizde yapabiliyorsanız eğer böyle bir organizasyon yapın gerçekten çok eğlenceli ve güzel bir anı olarak yerini alıyor. 

Ne diyoruz kızlar Darısı Başımıza :))
Hadi AMİNNN diyelim :))

Öpüldünüz.











Yorumlar

Yorum Gönder