Ana içeriğe atla

Instagram'da Tatil Anılarım #1

Selamlar Canlarım,

Yaklaşık 1 ay önce iki haftalık bir tatile çıktım hatırlarsanız. Çok güzel, eğlenceli bol gezmeli bir tatildi. 3 yıldır tatilsiz çalışan biri olarak resmen ilaç gibi geldi bana. Buna ihtiyacım varmış.

Bu postta size tatil boyunca instagram üzerinde paylaştığım tatil fotolarına yer vereceğim. 

Hadi bakalım başlayalım :)


Tatilde Ayvalık - Cunda Adasındaydım. Gündüzleri çok sakin, kafa dinlemelik bir yerken geceleri bir okadar hareketli eğlenceli bir yerdi.


Normalde Ayvalık çok serin, rüzgarlı denizi soğuk bir yer olmasına rağmen bizim gittiğimiz dönemde deniz sıcacıkdı ve rüzgar yoktu. Denizin sıcak olması çok güzelken, geceleri sıcak olması beni biraz üzdü.

 Denize girdiğimiz sahil bizim kaldığımız siteye aitti ve çok güzeldi.

----
Değişiklik olsun diye meşhur Sarılsaklı plajına gidelim dedik. Mutlaka gidilmesi gereken yerlerden biri denizi cam gibi çok güzeldi. Ama siz siz olun hazırlıksız gitmeyin. Biz ne şemsiye ne hasır hiç bişi götürmemiştik plajdır orası vardır diye ama kiralananların hepsi doluydu bizi çok zorladı güneş :(


Burda bir güzel güneş altında yandıkdan sonra Şeytan Sofrasına gittik. Çok güzel manzarası olan bir yerde bol bol resim çektik ve serinlemek için soğuk birşeyler içtik :)


Ve yazlığa geri dönüş'de yemek vakti :)


Ayvalıkda iyice gezdikden sonra Alaçatı, Çeşme, Kuşadası, İzmir gezimiz var sırada onlarıda bir sonraki postta sizlere anlatacağım. Takipte kalın :)

Öpüldünüz.

Yorumlar