Ana içeriğe atla

Yeni Ürün : NARS YAŞLANMA KARŞITI KURU YAĞ

NARS

Pazartesi gününden selamlar blogcanlarım,
Son dönemlerde Kuru Yağ ürünlerini farklı markalardan sık sık duymakta ve görmekteyiz. Bugün yeni bir ürün olarak piyasaya sunulan Nars markasına ait yaşlanma karşıtı kuru yağın basın bültenini sizinle paylaşmak istiyorum. Daha genç olduğum için yaşlanma karşıtı ürünleri kullanmaya başlamadım ancak bu tarz ürün arayışında olanlar ya da kullananların haberi olsun diye bu ürünün haberini sizlere vermek istedim. Kullanan olursa yorumlarını merakla bekliyorum.
-------------------------------

NARS’TAN YAŞLANMA KARŞITI KURU YAĞ;

Restorative Night Treatment”


NARS’ın yaşlanma karşıtı “Restorative Night Treatment” kuru yağ, onarıcı, nemlendirici ve yumuşatıcı etkisiyle cildinize bakım sağlıyor.
İçeriğindeki ışıltıyı yansıtan harman sayesinde cilde doğal ışıltısını veren “Restorative Night Treatment” kuru yağ, %99 doğal formülü ile temel asit yağları, aktif içerikleri ve gel-matrix teknolojisinin karışımıyla modern bir gece tedavisi sunuyor.
Hafif ve cilde hızlı nüfus eden yapısıyla dikkat çeken ve ciltteki çizgileri onararak sıkılık kazandıran kuru yağ, geceleri düzenli kullanıldığında cildin nem oranında yüzde 146’lık bir artış sağlıyor.
Restorative Night Treatment” kuru yağ aynı zamanda fondöten uygulamasını kolaylaştırıyor ve uzun süre dayanıklı olmasına yardımcı oluyor.
Fiyatı: 220,00TL
Uygulama şekli: Akşam, gece kreminin altına veya tek başına ince bir tabaka olarak uygulayın.
  • Paraben içermez.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • Alkol içermez.
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.
-------------------------------

Öpüldünüz.


kiss
mylittlemascara

Yorumlar

Yorum Gönder