Ana içeriğe atla

Sans Böceği Blogunu Yeniledik



Selamlar blogcanlar,

Geçenlerde Şans Böceği blogunun tatlı sabihi Nihal'in blogunu okuyucularına şans getirsin mutlu etsin diye uğur böcekleri ile doldurduk ^_^
Şans Bloguna uğrayı tasarımına bakmayı unutmayın ^_^

Öpüldünüz.


Yorumlar

  1. Bir web tasarımcı olarak söylüyorum; ben çok sevdim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa profesyonel birinden bunu duymak çok sevindirici teşekkür ederim :)

      Sil
  2. merhaba ben burda yeniyim.kendi tasarimimi yapamiyorum bari sans bocegi yazilan yeri kendim yapmak istiyorum.resmi hazirladim ama nasil sablona ekleyeceyimi bilmiyorum.yardim ederseniz cok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, blogger paneline giriyorsunuz orada yerleşim menüsüne tıklıyorsunuz blogunuzun adı yazan gadgeti düzenle diyorsunuz ve çıkan ekranda resim seçeneğine kendi istediğiniz resmi yüklüyorsunuz işte bu kadar :)

      Sil
  3. coooooook tesekkur ederim.diger tasarimlarinzada baktim baaaaaayildim.ucret karsiligindami yapiyorsunuz?ben yeni oldugum icin blogumu tasarlayamiyorum.ben yorum yazdigimda b harfi cikiyor ama sizde resim.bana blogumu tasarlamamada yardimci ola bilirmisiniz?hatta bununla ilgili bi video cekseniz cok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım özel tasarımlar belli bir ücret karşılığında oluyor :) Ben video çekmede pek başarılı değilim ama belki bir gün denerim beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  4. pek senden son bi iyilik isteye bilirmiyim canim?men bir yazi yazdim ama anasayfa da yayin yok yaziyor.ama bakim bolumune girdigimde ancak yazdigim yazi gorunuyor.bunu nasil duzelte bilirim?birde instagram falan hesabimi nasil sag bolumde paylasa bilirim?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder