Ana içeriğe atla

Ürün İncelemesi | Cyrene Günlük Cilt Aydınlatıcı Tonik

Selamlar Canlar,

Bugün sizlere Bir Dilim Limon blogunun tatlı yazarı Merve'nin bana hediye olarak yolladığı Cyrene markasına ait günlük cit aydınlatıcı toniğinden bahsedeceğim. Ürünün yarısından çoğunu kullandım bu nedenle artık bu ürün hakkında daha doğru yorumlar yapabileceğimi düşünüyorum. Uzun süre kullanıp sizinle öyle paylaşmamın nedeni ürünün verdiği vaatler.



Gelelim ürünün vaatlerine;
"Etkili oranlarda Glikolik asit ve laktik asit içeriği sayesinde bu anti-aging soyucu genç, parlak ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur, kızarıklık oluşturmadan güneş ışınlarının verdiği zarara karşı cildi korur. Cildin sistemli olarak yenilenmesini sağlayarak cilt tonunu düzenler, cilde ipeksi bir yumuşaklık vererek ince çizgilere müdahale eder. Serbest radikallere karşı cildi koruyan anti oksidanlar ve soyma işlemi sayesinde sağlıklı kollajen üretimini tetikler. CYRENE Cilt bakım serisi ürünlerinin gerekli bir parçasıdır, günlük olarak kullanılması tavsiye edilir. pH 3.5 -' 4.0 aralığındadır. Cildi yapılandırıcı ve sıkılaştırıcı kollajen dokunun üretimini tetikler. Dengesiz cilt tonunun düzenlenmesine ve cildin aydınlık kazanmasına yardımcı olur. İçeriğindeki anti-iritan ve anti-oksidan aktifler ile cildi sakinleştirir. CYRENE Günlük Cilt Aydınlatıcı Bakım %2 AHA Glycolactic Eksfolyan tüm ciltler için uygundur. Yaşlanma belirtilerini geciktirmeye çalışan kişiler, güneş hasarı olan kişiler, cildinde dengesiz tonlama ve lekeler olan kişiler için ideal bir üründür. Esans, boya, etil alkol ve paraben içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir."

Ürünün en güzel özelliklerinden biri paraben, boya gibi cilde zarar verecek kimyasal maddelerin içerisinde bulunmaması ve hayvanlar üzerinde test edilmemesi.


Ürünü ilk defa kullanacak kişilere uyarı olarak cilt alışana kadar sadece geceleri kullanması vaad ediliyor.

Gelelim bendeki etkilerine,
Kullandıkdan sonra cildimi yumuşacık yaptı.
Ferahlamış temiz bir his bıraktı cildimde.
Soyulmaya neden olmadı.
Alerjik bir reaksiyoa neden olmadı.
İçeriğinde bulunan AHA (Alfa Hidroksi Asit)'den dolayı cilt lekerimde olumlu etkiye neden olur diye düşünmüştüm ancak bu böyle bir etkisi olmadı.

Bu arada ürünün kapak kısmını çok sevdim, dökülme ya da fazla gelme gibi bir duruma engel olacak şekilde dizayn edilmiş ters dönse bile dökülme yapmıyor. :)

Kısaca bende verdiği vaatleri yerine getirecek seviyede pek bir etkiye neden olmadı sadece geçen hafta gündüzleri kullandım ve bir gün güneş kremi kullanmayı unutum cildimde yeni fark ettiğim yanak bölgemde koyu lekeler oluşmaya başladı ama bunun nedeni bu ürün mü bilemiyorum tam olarak.
Genel olarak sevdiğim bir ürün oldu kendisi ancak hassas ciltler kullanmaya başlamadan önce dikkat etsin derim :)

Öpüldünüz.


Yorumlar