Ana içeriğe atla

Clear Men ile saçlar derinlemesine temiz, her zaman kepeksiz!



Clear Men ile saçlar derinlemesine temiz, her zaman kepeksiz!

Her konuda olduğu gibi kadınların ve erkeklerin saç bakımından beklentileri de birbirlerinden farklıdır. Kadınlar şampuan tercihi yaparken yıkama sonrası saçlarındaki parlaklığı ve canlılığı göz önünde bulundururken, erkekler ise duş anındaki ferahlık ve sonrasındaki temizlik hissine önem veriyor. Erkeklerin saç derisindeki yağlanma sorunu için özel olarak geliştirilen “Clear Men Yağlı Saç Derisi İçin Maksimum Ferahlık”, saçları derinlemesine temizlerken kepek sorununa kökten çözüm sağlıyor.

Saçlardaki yağlanma, cinsiyete ve yaşa bağlı olarak saç derisindeki yağ bezlerinin normalden daha fazla sebum üretmesi olarak tanımlanır. Erkeklerin hormonlarının kadınlardan farklı olması sebebiyle erkeklerin saç derisi kadınlara oranla daha yağlıdır ve erkek saç bakımı ayrı bir uzmanlık gerektirmektedir. Bu sebeple erkeklerin saç derisindeki yağlanma sorununa karşı özel olarak geliştirilen Clear Men Yağlı Saç Derisi İçin Maksimum Ferahlık Serisi saçları derinlemesine temizlerken kepek sorununa da kökten çözüm sağlıyor.
Clear Men Yağlı Saç Derisi İçin Maksimum Ferahlık Serisi, saç derisini derinlemesine besleyerek, saç derisinin doğal koruyucu katmanını etkinleştiriyor ve kepeğe karşı uzun süreli koruma sağlıyor. Uzun süre ferahlık hissi veren Limon Özlü Seri, düzenli kullanıldığında saç derisini fazla yağdan arındırarak saçlarda derinlemesine temizlik sağlıyor.
Clear Men’in geliştirdiği Bio Nutrium 10 teknolojisi, erkek şampuanı kategorisi için devrim niteliği taşıyor ve formülündeki özel teknolojileri sayesinde erkeklere özel çözümler sunuyor. Cildin ölü hücrelerden oluşan üst katmanı olan “stratum corneum”a kadar işleyen bu teknoloji, kepek sorununa da kökten müdahale edilmesini sağlıyor. Clear Men, içerdiği B6, C, E vitaminleri ve amino asitlerin yanı sıra kepeği önlemede etkin rol oynayan saç derisi bakımı ve onarımı için aktif madde olarak Zinc Pyrithione içeriyor.
Fiyat bilgisi :
Clear Men 650 ml: 13,95 TL

Öpüldünüz.
kiss
mylittlemascara
twitter instagram facebook google mail

Yorumlar

Yorum Gönder