Ana içeriğe atla

Mustela Stretch Marks Double Action


Vücutta ve deride meydana gelen çatlaklar, özellikle bayanların en çok korktukları ve sahip olduklarında geçmesi için çok çaba sarf ettikleri bir durumdur. Özellikle güzelliğin en çok dışa vurulduğu yer olan deri üzerinde meydana gelen bu rahatsızlıkların çoğalması ve makyaj ile kapatılamayacak düzeye gelmesi en büyük şikâyetler arasında yerini almıştır. Deri çatlaklarının oluşumu ve nedenleri arasında birçok çevresel faktör de bulunmaktadır. Deri çatlaklarının en çok rastlanan nedenleri arasında hızlı bir büyüme gerçekleşmesi, sık kilo alıp vermek, ani kilo değişimleri ve hamilelik gösterilebilir. Özellikle derinin sık ve gergin olduğu bölgelerde gerçekleşme olasılığı yüksek olan deri çatlaklarının gebe kadınlarda göğüs ve karın çevrelerinde, ergenlik dönemlerin de ise kalça ve göğüslerde, yüksek kilolu kişilerin ise vücudunun pek çok bölgesinde meydana geldiği bilinmektedir.

Vücudunuzda oluşan çatlaklara karşı üretilen Mustela Stretch Marks Double Action çatlak kremi, bayanlarda cilt çatlaklarının bakımını sağlamakla beraber, oluşacak yeni çatlakların da başlangıç evresinde müdahalesini sağlamaktadır. Belirttiğimiz üzere özellikle kalça, basen, göğüs ve karın çevresinde görülen çatlaklar için özel bir cilt bakımı sağlayan Mustela Stretch Marks Double Action çatlak kremi içerik olarak; nemlendirici, AHA, saphora japonica ve besleyici yağlardan oluşmaktadır. Bu bileşenler ile çatlaklar için etkin bir bakım yapılabilmektedir. Tüm jinekolojik ve dermatoloji testlerinden de başarıyla geçil olan Mustela Stretch Marks Double Action, bayanlar tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Önleyici bakım olarak kullanılan bu ürün ayrıca masaj yapmaya elverişli bir yapıya sahiptir. Kullanımı da bu yüzden çok kolay yapılabilmektedir. Besleyici ve yumuşatıcı yağlar, cildin esnekliğini yeniden kazandırarak sıkı bir cilde sahip olmanız da etkilidir.

Kullanım şekli bakımından oldukça kolaydır. Günde 2 kez kullanılması gereken Mustela Stretch Marks Double Action içeriğinde ise; Aqua, Hexanodiol, Alcohol Cetearilico, Cera de Abeja gibi etkili bileşenleri bulundurur. Bu anlamda çatlaklar için gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz ürünlerin başında gelen Mustela Stretch Marks Double Action çatlak kremi, kullanıcıları tarafından da benimsenerek, çatlak problemi olan tüketicilere ayrıca tavsiye edilmektedir. Giysilerde leke yapmayan özelliği sayesinde de tercih edilebilir.

İnternet üzerinden güvenilir kozmetik siparişi vermek için : 


Öpüldünüz.
kiss
mylittlemascara
twitter instagram facebook google mail

Yorumlar

  1. nice
    http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/10/adding-tropical-print-to-your-wardrobe.html

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blogunjzu takipteyim bloguma da beklerim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder