Ana içeriğe atla

BB: ARTISTRY ile Güzelliğinizin Sınırlarını Keşfedin

Amway, her yaşta ve her cilt tipinde kadın için yarattığı ileri cilt bakımı ürünleri ARTISTRY markasına yeni nesil ürünler katmaya devam ediyor. Her kadının benzersiz güzellik özelliklerini vurgulayan ve zenginleştiren renkli bir kozmetik dünyası sunan ARTISTRY, doğadan ilham alarak ve en iyi bitkisel bileşenleri kullanarak ürettiği ARTISTRY Color serisine 3 yeni ARTISTRY Exact Fit ürünü ekledi. Makyaj Öncesi Baz BB Krem SPF 35 UVA/UVB PA, Mükemmelleştirici Toz Pudra-Transparan Sıkıştırılmış Pudra ve Asansörlü Dudak Kalemi ile güzelliğinizin sınırlarını yeniden keşfedin.

ARTISTRY Exact Fit Makyaj Öncesi Baz (BB Krem); incecik formülü ile tek bir üründe 3 faydayı bir araya getiriyor. BB Krem, fondöten etkisini uzatmak için ciltte astar oluştururken derinlemesine nemlendirerek yumuşak ve esnek kalmasını sağlıyor. Doğal bir ışıltı; ferahlamış, yumuşak, esnek bir cilt ve kusursuz makyaj uygulaması için ARTISTRY Exact Fit BB Krem’i yanınızdan ayıramayacaksınız.



ARTISTRY Exact Fit Mükemmelleştirici Toz Pudra ile kırışıklıklara savaş açın. ARTISTRY Exact Fit BB Krem’den sonra uygulayabileceğiniz bir diğer ürün ise Mükemmelleştirici Toz Pudra. Tek başına kullanılabileceği gibi fondöten üzerine uygulanabilecek lüks ipeksi toz pudra, gerçek cilt görünümü oluşturuyor. Özellikle ince hatların ve kırışıklıkların içine yerleşmeden kusurların kapatılması ve cildin mükemmel görüntüye kavuşmasını sağlayan Toz Pudra, fondötenin ciltte kalma süresini artırıyor, ince bir örtücülükle parlama kontrolü sağlıyor.

ARTISTRY Exact Fit Transparan Sıkıştırılmış Pudra ile ciltte yüzde 100 parlama kontrolü. Makyajın daha uzun süre dayanması için fondötenin üzerine sürebileceğiniz Transparan Sıkıştırılmış Pudra, ciltte tam bir parlama kontrolü sağlıyor ve mat bir görünüm yakalamanıza yardımcı oluyor. Makyaj tazelemek için mükemmel bir ürün olan Transparan Sıkıştırılmış Pudra, cildinize doğal matlığı yeniden getirmeye hazır.

ARTISTRY Asansörlü Dudak Kalemi ile profesyonel makyaj etkisini kolayca yakalayın. Asansörlü Dudak Kalemi İçi ve Yeniden Doldurulabilir Muhafazası ile birlikte sunulan ARTISTRY Asansörlü Dudak Kalemi profesyonel makyaj etkisini kolayca yakalamanıza, dudaklarınızı istediğiniz dolgunluğa kavuşturmanıza yardımcı oluyor. Uzun süre dayanan ve akmayan ARTISTRY Dudak Kalemi’nin rengini yaymak için dudak fırçası kullanabilirsiniz. Ürünü, dudak parlatıcısı ya da ruj ile birlikte kullanmak da mümkün.


ARTISTRY Exact Fit Makyaj Öncesi Baz (BB Krem) >115,06TL
ARTISTRY Exact Fit Mükemmelleştirici Toz Pudra > 128,04TL
ARTISTRY Exact Fit Transparan Sıkıştırılmış Pudra > 60,06TL
ARTISTRY Asansörlü Dudak Kalemi İçi > 29,70TL
ARTISTRY Asansörlü Dudak Kalemi Yeniden Doldurulabilir Muhafazası >24,08TL

Öpüldünüz.
kiss
mylittlemascara
twitter instagram facebook google mail

Yorumlar

  1. Bu markanın fondetenini kullanıyorum çok memnunum.Dudak kalemide çok hoşuma gitti bundandan alabilirim.Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. What an amazing product!
    Someday I'll try this.
    www.tomntins.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder