Ana içeriğe atla

Listerine 2'li Ağız Gargarası


Ağız, vücudumuza hastalık girişlerinin yapıldığı yollardan biridir. Bu yüzden hastalıkları engellemede ve sağlıklı olma konusunda ağız ve diş sağlığı çok önemlidir. Ağızdan alınarak iç organlarımızda hastalık yapan mikroplar ve kimyevî maddeler bulunmaktadır. Bu bakteriler bakteri, virüs, mantar, parazit... Gibi küçük canlılar olabileceği gibi, sigara, alkol, boyalar... Gibi yüzlercesini sayabileceğimiz kimyevî maddeler de olabilmektedir. Mikropların, yapılarına göre çeşitli karakterleri bulunur. Kimisi dokuları tahrip etmekte ve çabuk üremekte, kimisi patojen hâle erişince üremektedir. Ağız temizliği yapılmadığı zaman en zayıf mikropların bile üreyeceği ortam hazırlanmış olur ve sonuçları ise tamamen sağlıksızdır. Temizlenmeyen bir ağızda yiyecek artıkları dişlerde birikerek burada bakteri plâkları oluşturur ve bununla beraber bu plâklardaki glikozu kullanarak asit üretirler. Asit ise diş çürümelerine ve diş eti yaralarına sebep olur.


Diş ve ağız sağlığı bu kadar önemli olduğu için, günümüzde artık bu problemlere karşı birçok ürün de piyasada yer almaktadır. Bunlar arasında önerebileceğimiz Listerine Ağız Gargarası ile diş sağlığınız açısından olumsuz rahatsızlıklar meydana getirebilecek bakterilerin oluşumunu önleyebilirsiniz. Bu ürünün kullanılması ciddi anlamda sizlere hem ferahlık hem de rahatlık sağlayacaktır. Sadece bakterilerin değil diş çürüklerine neden olan durumlarında artmasında ilk sırada yer alan ağız ve diş bakımı, Listerine ağız bakım suyu ile artık sorunsuz bir hale getirilebilir.

Özellikle 35 yaşın üstündeki diş kayıplarının en önemli nedeni diş eti hastalıklarıdır. Diş eti, dişlerimizi yerinde tutan, çene kemiğine bağlayan doku çok hassastır. Diş eti hastalıklarına sebep olan en önemli faktörlerden birisi dental plâklar denilen diş taşlarıdır. Plâkta bulunan bakteriler diş etinin iltihabına ve çabuk kararmasına yol açmaktadır. Erken tedavi edilmezse hastalık ilerleyecek ve dişle diş eti arasındaki ceplerde iltihap oluşturacaktır. Zamanla diş etleri çekilerek kemik desteği azalır dişlerin erken oynamasına yol açar ve sizi de zor durumda bırakacaktır. Tüm bu durumları yaşamamak adına Listerine 2li Ağız Gargarası kullanımına özen göstermenizi tavsiye ederiz. Kullanım şekli: Sabah ve akşam olmak üzere günde en az 2 kez dişlerinizi fırçaladıktan sonra kullanmanız tavsiye edilir. Bu işlemi de 30 saniye süresince yapmanız uygundur.

Öpüldünüz.
kiss
mylittlemascara
twitter instagram facebook google mail

Yorumlar

  1. Canım blogumda essence ile güzel bir çekilişim var :) Katılmak istersen beklerim :)
    http://beyazbegonvil.blogspot.com.tr/2015/10/beyazbegonvil-ve-essence-ile-2-kisiye.html

    YanıtlaSil

Yorum Gönder