Ana içeriğe atla

Neostrata Skin Active Serisi


Herkese merhabalar,

Yağmurlu bir cuma günü sizlere bir üründen bahsetmek istiyorum. Bu ürün Neostrata Skin Active.
Siz duydunuz mu bilmiyorum ama ben Neostrata markasını ilk defa duydum ancak Neostrata Skin Active serisinin cildi yenileyip güzelleştirdiğini, cildi dış etkenlere karşı koruyup,cildi gençleştirmesi için özel bakım yaptığını okuyunca blogda bahsetmek istedim.

Cilt bakım uzmanları ve dermatologların tavsiye ettiği bir markaymış.  Tüm cilt bakım ihtiyaçlarına cevap veren ürünleri ile geniş bir kitleye hitap ediyor.


NeoStrata Skin Active serisi yaşalanma belirtilerini ve güneşin olumsuz etkilerini minimuma indirecek bir formülle geliştirilmiş. Güçlü bir koruma sağladığını vaadeden seri, derin kırışıklık ve kazayağı görünümü iyileştirdiği gibi sarkma ve leke sorunlarına karşı da oldukça etkili sonuçlar veriyormuş.


Bunun etkilerin yanında:

  • Serbest radikallerle savaşır
  • Esnekliği artırır
  • Melanin üretiminde etkisi olan enzimleri engeller ve renk farklılıklarını gidermeye yardımcıdır.
  • Sıkı ve dolgun bir cilt görünümü verir.


Hadi gelin Neostrata Skin Active serisini biraz daha detaya inelim;

Neostrata Skin Active Ürün İşlevleri

Kullanıcıların büyük beğenisini kazanmış Neostrata Skin Active Serisi içinde yer alan ürün çeşitlerinden her biri üretim amacı doğrultusunda maksimum etki göstermektedir. 
  • Line Lift Step 1 Derin Kırışıklık Kremi: Yaşlanmaya bağlı cildinizde oluşan derin kırışıklık izlerini - ince çizgileri kaldırmak amaçlı üretilmiştir. Sorunlu olan bölgeleri düzenleyerek onarımına yardımcı olur. Daha hacimli daha dolgun bir cilt görünümü verir. Belirtilerin sık görüldüğü dudak çevresi, alın çizgileri ve kazayağı gibi sorunları düzenler. 
  • Line Lift Step 2 Derin Kırışıklık Kremi: kırışıklıkları ortadan kaldırma etkisi yanında bozulan nem dengesini yeniden cilde kazandırır. 
  • Triple Firming Neck Boyun ve Dekolte Kremi: Boyun bölgesinde oluşan sarkma ve çizgileri standart ürünlere göre çok daha fazla oranda yok eder.
  • Cellular Restoration Kırışıklık Kremi: Cildi hücresel düzeyde yeniler, ölü derinin atılmasını sağlar, daha dolgun ve sıkı bir görünüm elde edilmesine yardımcıdır. 
  • Intensive EyeTherapy Göz Çevresi Bakım Kremi: İnce çizgilerin yoğun olduğu göz çevresindeki sorunlu alanlara yoğun şekilde etki eder ve sıkılaştırıcı, torba engelleyici etki yaratır. Kırışıklık sürecini sekteye uğratır, yavaşlatır. 
  • Exfoliating Wash Köpük Temizleyici: Derinlemesine cilt temizliği sağlar. Taze ve yumuşak bir cilt görünümüne yardımcıdır. 
  • Neostrata Matrix Support SPF30 Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi: Serinin en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan ve neostrata matrix krem olarak bilinen Neostrata Matrix Support SPF30 Güneşin etkilerine karşı cilde ekstra destek sağlar. İçeriği bu amaçla özel olarak formüle edilmiştir.

NeoStrata Farkı

Neostrata ürün çeşitleri, gelişmiş hidroksi asitleri ile fark yaratır. Hidroksi asitleri; cildin üzerindeki işe yaramayan ölü tabakayı alır, hücresel düzeyde cildi yenileyerek taze bir görünüm kazanmasını sağlar. Ek olarak Alfa, beta ve poli-hidroksi asitleriyle birlikte cilt yapısında ayrı ayrı olumlu etkiye sahiptir. Uzun yıllardır geniş kullanıcı kitlesine sahip dermekozmetik markası, hem üretim aşamalarında gösterdiği bilimsel profesyonellik, hem de doğal yaşam dengesine duyduğu saygıyla sektörde fark yaratmaktadır. Ürünlerin hiçbiri hayvanlar üzerinde test edilmez 

Gelişmiş cilt bakım formülleriyle dikkat çeken Neostrata Skin Active ve Neostrata markasının diğer tüm ürünlerini nar ecza adresinden detaylı olarak inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Öpüldünüz.
kiss
mylittlemascara
twitter instagram facebook google mail

Yorumlar

Yorum Gönder