Ana içeriğe atla

Düğün öncesi, keyifli ve pratik bakım için: NIVEA Duşta Vücut Kremleri

Düğün sezonu açılıyor… Hazırlıklara başlayan gelin adayları, düğün öncesinde en çok bakıma ve zamana ihtiyaç duyuyor. Türk kadınlarının en çok tercih ettiği vücut bakımı markası* NIVEA’dan Duşta Vücut Kremleri, özellikle evlilik hazırlığında ya da balayı yolunda olan kadınların radarına takılıyor. Kakao Keyfi ve Bal Keyfi seçenekleriyle ihtiyaç duyulan pratik bakımı sunan kremler, gelinlerin keyfine keyif katıyor. Duştayken kullanılan krem, sabun ya da duş jeliyle yıkandıktan sonra ıslak cilde sürülüyor ve suyla hafifçe durulanıyor. Nemi anında hapseden özel formülü sayesinde, kurulandıktan sonra giyinmek için cilt tarafından emilmesini beklemek gerekmiyor. Havluda kalıntı, ciltte yağlılık hissi bırakmayan krem, cilde pürüzsüz ve ipeksi bir dokunuş kazandırıyor.

NIVEA DUŞTA VÜCUT KREMİ KAKAO KEYFİ - 250ml NIVEA Duşta Vücut Kremi Kakao Keyfi, büyüleyici aromasıyla şımartırken, cilde, etkisi 24 saat süren nem, yumuşaklık ve ipeksi bir dokunuş kazandırıyor.

 

NIVEA DUŞTA VÜCUT KREMİ BAL KEYFİ - 250ml Kleopatra’nın güzellik sırrı olarak bilenen bal ve süt banyosu, günümüzde NIVEA ile duşa taşınıyor. NIVEA Duşta Vücut Kremi Bal Keyfi, uzun süreli nemlendirme etkisiyle cildin  bahara yumuşacık bir başlangıç yapmasını sağlıyor.


Öpüldünüz.
kiss
mylittlemascara
twitter instagram facebook google mail

Yorumlar

Yorum Gönder