Ana içeriğe atla

İngilizce Dil Eğitiminde Pratik


İngilizce her alanda çok önemli bir gereklilik haline gelmiştir. Özellikle iş dünyasının tamamına yakınında kullanılan bu ikinci dil, tüm dünya arasında kurulacak irtibatta da önemli yer tutmaktadır. Bu alanda eğitimler veren konuşarak öğren eğitim sistemimiz birçok avantajlı yönleri ile akıcı ve aktif bir ingilizce vaat etmektedir. www.konusarakogren.com/blog adresi içerisinde ihtiyacınız olan pek çok materyal hakkında bilgiler alabilir ve pratik anlamında kendinizi daha fazla geliştirmek için kaynak ve yardımcı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğitimlerin tamamının ana dili ingilizce olmakta ve konuşma alanında telaffuz bakımından büyük avantaj sağlayacak bir özellik olmaktadır. Genel olarak bakıldığında kurs almak isteyen bireyler için 5-6 dakika süren bir ingilizce sohbet gerçekleştirilir. Bu sohbetler hazırlanacak eğitim planının hangi kısımdan başlayacağını belirtmektedir. Bazı durumlarda temelden de başlanabilen eğitimlerde birebir eğitimler söz konusu olmaktadır. Skype ya da sabit telefonlar üzerinden verilen eğitimlerde kendinize özel zamanlar seçebilir ve bu zamanlarda istediğiniz eğitim paketi ile eğitim almaya başlayabilirsiniz. Eğitimin ana işleyiş tarzı ingilizce sohbetler tarzında olacağı için ingilizce öğrenmek zorunda kalacaksınız.


İnsanların ihtiyaçları öğrenmelerini destekleyen çok önemli bir durum olmakta ve sistemin ana işleyişinde bu ihtiyaç oluşturulmaya çalışılmaktadır. Evinizden belki işyerinizde özel dersler alacak ve eğitimin ayağınıza gelmesini sağlayabileceksiniz. Ödevlerde tamamen sizin günlük planlarınıza göre düzenlenmekte ve birebir aldığınız bu eğitimler sayesinde geri kalma gibi olumsuzluklar olmadan eğitiminize çok kaliteli bir şekilde devam edebileceksiniz. Bu alanda blog içerisinde farklı ve eğlenceli konu başlıkları bulabileceksiniz. Pratiğe başlarken pek çok yardımcı materyale ihtiyaç duyabilirsiniz. Özellikle küçük yaşta başlanan ingilizce eğitiminde şarkıların yeri çok önemlidir. İngilizce aylar şarkısı, sayılar, mevsimler ya da harfler şarkıları en çok öğretilen şarkılar arasında yer almaktadır. Şarkılarla öğrenilmeye çalışılan kelimeler, telaffuz alanında da tam bir bütünlük oluşturacaktır. Müzikle verilen kelime ezberleri çok daha mükemmel bir dil eğitiminin temeli olacaktır. Aylar başlığı altında sıralanacak olursa; January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, NOvember, December olarak yazılabilir. The school will start in February, örneğinde de olduğu gibi aylar cümle içerisinde kullanılırken in eki alır. Ya da cümlenin gelişine göre since, coldest, last gibi kelimelerde kullanabilirsiniz.

İngilizce pratik yaparken en önemli sorunlar arasında yer alan telaffuz sorunu, konuşarak öğren sisteminde olduğu gibi ana dili ingilizce olan eğitmenler tarafından giderilmektedir. Özellikle film ya da şarkı gibi media ürünleri konuşma alanında oldukça yardımcı olabilecek kaynaklardır. ingilizce aylar dışında günler ve mevsimler gibi zaman bildiren kelimelerde in ön eki karşımıza çıkmaktadır. Konuşarak öğren sisteminde dikkat çeken bir diğer uygulamada her gün işlenen dersin öğrenci panelleri içerisinde kaydederek öğrencilere tekrar amaçlı sunulmasıdır. Özellikle kaydedilen bu mp3’lerde her gün işlenen dersin yanında eğitmen değerlendirmeleri ve bir sonraki gün için yapılması planlanan kelime ezberleri de bulunmaktadır. Bu nedenle verilen eğitim sistemi içerisinde pratikle ilerleyen bir işleyiş bulunmasının yanında bir de sürekli öğrendiğiniz konuyu pekiştirmeye yönelik çalışmalar bulunmaktadır. Pratik anlamında öğrenilen teorik konularının tamamının aktif hale geçirilmesi alınan eğitimin kaliteli olduğunu gösterecektir. Özellikle derslerin her gün olması, dil eğitiminde bir bütünlük ve süreklilik oluşturacak ve alınan eğitimin çok daha rahat konuşma diline dönüşmesi sağlanabilecektir. Blog içerisinde aylar, mevsimler, günler, fiiller, sıfatlar, pratik cümleler, Whatsapp durumları gibi pek çok pratik ve teorik bilgi bulunmaktadır. İngilizce dil seviyenizin gelişmesi için her alanda çok daha kaliteli ve sürekli bir eğitime tabi olunmalıdır.

Öpüldünüz.
kiss
mylittlemascara
twitter instagram facebook google mail

Yorumlar

  1. deneyimli annenin etkinliğinde gördüm bloğunuzu takibe aldım banada bekliyorum :)

    http://misevimm.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder